Προφίλ

Προφίλ

Η ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τον Αποστολάκη Χαράλαμπο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. και τον Ιωάννου Γιώργο, Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό και δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών. Έχει στελεχωθεί με μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και με εγγυητή την κατάρτιση και πολυετή πείρα τους κατασκευάζει ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Αναλαμβάνει όλες τις φάσεις σχεδιασμού και κατασκευής ιδιωτικών, οικοδομικών και βιοτεχνικών έργων, από την αρχιτεκτονική, στατική, μηχανολογική μελέτη, επίβλεψη, επιστασία και εκτέλεση των εργασιών μέχρι την πλήρη και εμπρόθεσμη αποπεράτωσή τους.

Εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση πολυτελών διαμερισμάτων και αυτόνομων κατοικιών. Εξασφαλίζει υψηλή αισθητική, λειτουργική και κατασκευαστική αρτιότητα έχοντας πάντα σε προτεραιότητα την ασφάλεια των έργων και την αντοχή τους στο χρόνο.

Η δραστηριότητά της εκτείνεται και στον τομέα της αποκατάστασης και συντήρησης παλαιών κτισμάτων.

Την εταιρεία «Πρότυπο Κατασκευαστική» στελεχώνουν νέοι, καταρτισμένοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες αλλά και εμπειρότεροι με γνώσεις και μακρά θητεία στον κλάδο. Η συνεργασία και ο συνδυασμός του «παλιού» με το «καινούριο» συνθέτουν το όραμα της εταιρείας για την πορεία στο μέλλον.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι κάθε έργο να χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, υψηλά standards αισθητικής και τεχνολογίας. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας, υιοθετώντας τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες, ώστε κάθε νέο μας έργο να αποτελεί ένα βήμα μπροστά για εμάς και μια επένδυση ζωής για εσάς.